Βρες δουλειά σήμερα!

Blog-epagelmatia

Η εύρεση εργασίας είναι ένας καθημερινός αγώνας για τους περισσότερους επαγγελματίες.

Η δημοπρασία είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος να βρεις σήμερα δουλειά!

Μέσω της διαδικασίας αυτής έχεις:

  • Ενημερώνεσαι για τις νέες δουλειές που αφορούν τον κλάδο σου.
  • Βλέπεις τις τιμές των συναδέλφων σου.
  • Προσφέρεις την καλύτερη τιμή και βρίσκεις δουλειά!

Μέσω του δωρεάν επαγγελματικού σου προφίλ, παρακολουθείς τη σελίδα σου, δημοσιεύεις θέματα σχετικά με τη δουλειά σου και ενημερώνεσαι για ό,τι σε αφορά!

Βγαίνει μια καινούργια αγγελία που αφορά τον κλάδο σου; Ενημερώνεσαι από εμάς  μέσω e-mail, ώστε να πάρεις μέρος στη δημοπρασία!

Συμμετέχοντας σε δημοπρασία, βλέπεις τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοί σου, κατεβάζεις το δικό σου κόστος και κερδίζεις εσύ τις περισσότερες δουλειές.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοί σου και παρακολουθώντας πως εξελίσσεται η δημοπρασία, έχεις τη δυνατότητα να δώσεις στον πελάτη την καλύτερη προσφορά.

Δίνοντας τις καλύτερες προσφορές στις δημοπρασίες που συμμετέχεις, επιλέγεσαι από περισσότερους πελάτες κι έτσι αρχικά κερδίζεις περισσότερες δουλειές, ενώ μπορείς να βελτιώσεις την αξιολόγηση και τη βαθμολογία σου ως επαγγελματίας!   

Ο κύριος Θανάσης βρήκε δουλειά με ένα κλίκ..!

«Η δουλειά του υδραυλικού κάποτε πήγαινε πολύ καλά! Τα τελευταία χρόνια όμως η διαφορά είναι μεγάλη! Ο κόσμος κάνει οικονομία παντού.

Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω το προφίλ μου εδώ για να δω αν θα καταφέρω τίποτα μέσω της δημοπρασίας.. »

Ο κύριος Θανάσης ανέλαβε έτσι την υδραυλική εγκατάσταση ενός σπιτιού και συνέχισε! Συμμετείχε σε ακόμα μία δημοπρασία και κέρδισε με τις προσφορές του και δεύτερο πελάτη!

«Ανέλαβα δύο δουλειές μέσα σε λίγες μέρες, πράγμα πολύ σπάνιο για τη δουλειά μου τα τελευταία χρόνια και εννοείται ότι θα το ξανακάνω!»

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0