Θες να αναθέσεις δουλειά μέσω του Worky; Εδώ θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Blog-idioti

Το πρώτο σου βήμα για να βρεις τον επαγγελματία που ψάχνεις είναι να ανεβάσεις την αγγελία σου!

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και εντελώς δωρεάν!

Πατάς «Δημιουργία Αγγελίας», επιλέγεις «Εγγραφή» και δίνεις τα στοιχεία σου. Έπειτα, πατάς ξανά «Εγγραφή» και η αγγελία σου έχει ανέβει!

Έπειτα μπορείς να μπεις για να δεις την αγγελία σου, πατώντας «Σύνδεση» και πληκτρολογώντας τον «Κωδικό» που έχεις βάλει.

Θέλεις να κάνεις τη δημοπρασία σου;

Αφού έχεις ανεβάσει την αγγελία σου και έχεις αποθηκεύσει τα στοιχεία σου, η δημοπρασία σου έχει ξεκινήσει.

Στην αγγελία σου θα συμπεριλαμβάνεται η εργασία για την οποία ενδιαφέρεσαι, η περιοχή σου, η αρχική τιμή και η νέα προσφορά, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς με βάση τις προσφορές που θα δέχεσαι από τους επαγγελματίες.    

Γιατί να ανεβάσεις εδώ την αγγελία σου;

Ανεβάζοντας εδώ την αγγελία σου και ξεκινώντας την δημοπρασία σου, έχεις τη δυνατότητα να βρεις άμεσα και δωρεάν τον επαγγελματία που χρειάζεσαι!

Κάνεις τη δική σου δημοπρασία, ενημερώνεσαι για την εξέλιξή της και διαλέγεις τον επαγγελματία σου!

Μέσω της δημοπρασίας σου, βλέπεις τους επαγγελματίες να προσφέρουν όλο και χαμηλότερη τιμή με σκοπό να κερδίσουν τη δουλειά.

Εσύ έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τις 5 τελευταίες προσφορές, οι επαγγελματίες πρέπει να δώσουν τιμή χαμηλότερη από την τελευταία για να συνεχίσουν στη δημοπρασία κι έτσι εσύ κάνεις την ιδανική για σένα επιλογή!

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται ανάμεσα σε επαγγελματία και εργοδότη;

Αφού επιλέξεις τον επαγγελματία που σου προσφέρει την καλύτερη τιμή, θα δεις τα στοιχεία του, ώστε να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του.

Το ζήτημα της πληρωμής του επαγγελματία από εσένα, όσον αφορά τον τρόπο που επιλέγεις να πληρώσεις ή τον τρόπο με τον οποίο πληρώνεται ο επαγγελματίας που διάλεξες, είναι κάτι που θα αποφασίσεις με τον ίδιο τον επαγγελματία.

Κάνε την πρώτη σου δημοπρασία και σύντομα θα γίνει το μόνο μέσο με το οποίο θα βρίσκεις τον επαγγελματία που χρειάζεσαι!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0