Θέλεις άμεσα τον κατάλληλο επαγγελματία; Μάθε πως!

Blog-idioti

Μέσω της δημοπρασίας βρίσκεις εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που χρειάζεσαι για κάθε υπηρεσία, επισκευή ή αγορά για σένα και το σπίτι σου.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορείς εσύ ο ίδιος να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία για σένα!

Βλέπεις μπροστά σου τις καλύτερες προσφορές, ενώ οι επαγγελματίες κατεβάζουν διαρκώς την τιμή τους με σκοπό να τους επιλέξεις να εργαστούν για σένα.

Εσύ έχεις ξεκινήσει τη δημοπρασία σου και βλέπεις την αρχική σου τιμή να κατεβαίνει!

Την αρχική τιμή μπορείς είτε να την επιλέξεις εσύ είτε να την αφήσεις ανοιχτή, ώστε να σου προτείνουμε εμείς μία τιμή, ώστε να ξεκινήσει η δημοπρασία!

Οι επαγγελματίες που συμμετέχουν έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενες δουλειές τους και έχουν βαθμολογηθεί. Έτσι, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις όχι μόνο με βάση την τιμή αλλά και με βάση την εμπειρία ή την ικανότητα που έχει δείξει ο κάθε επαγγελματίας.

Δες το παράδειγμα του Νικόλα!

Ο Νικόλας είναι φοιτητής και ο φορητός του υπολογιστής είναι απαραίτητος για τις εργασίες στη σχολή του! Έτσι, όταν έσπασε η οθόνη του έπρεπε άμεσα να την εγκαταστήσει.

«Τα χρήματα που μου έλεγαν ότι έπρεπε να πληρώσω δεν τα είχα με τίποτα! Κι εκεί που έλεγα δεν έχω άλλη επιλογή, είδα τη σελίδα και σκέφτηκα η αγγελία είναι δωρεάν, επομένως γιατί όχι;»

Ο Νικόλας ανέβασε την αγγελία του και πολλοί τεχνικοί Η/Υ ενδιαφέρθηκαν να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!

«Η αρχική τιμή που έδωσα ήταν τα 85 ευρώ. Έβλεπα την αρχική μου τιμή να χαμηλώνει όταν ο ένας μετά τον άλλον οι επαγγελματίες έκαναν την προσφορά τους δίνοντας όλο και χαμηλότερη τιμή! Πόσο πλήρωσα τελικά για την οθόνη; 66 ευρώ!»

«Είναι πολύ απλός ο τρόπος, αγγελία, δημοπρασία και διαλέγεις, χωρίς να ρωτάς από δω κι εκεί για μια καλή τιμή!»

 

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0