Τα ‘μαθες τα νέα; Οι δουλειές πια γίνονται… με δημοπρασία!

Blog-idioti

Όταν οι δουλειές στο σπίτι σου «τρέχουν» και δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία, χρειάζεται χρόνος και υπομονή να βρεις τον ειδικό σε καλή τιμή!

Και να οι προσφορές στο Internet, να οι προτάσεις από φίλους, οι ξεχασμένες κάρτες επαγγελματιών στα συρτάρια… Άντε μετά να τα βάλεις σε μια σειρά να δεις τι σε συμφέρει… Ξέχνα τα όλα!

Γιατί να αναζητάς εσύ τους μάστορες όταν εκείνοι ψάχνουν εσένα;

Στο Worky.gr βρίσκεις εκείνον που θα ταιριάζει με τις ανάγκες και την τσέπη σου, με μια απλή δημοπρασία!

Πώς γίνεται αυτό;

Είναι απλό και χρειάζεται μόνο 2 βήματα:

  1. Πατάς «Νέα Αγγελία», συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και δίνεις την περιγραφή της εργασίας που χρειάζεσαι (μετακόμιση, βάψιμο, υδραυλικές εγκαταστάσεις, αγορά κουζίνας κλπ).
  2. Έπειτα, επιλέγεις «Ξεκίνα Δημοπρασία» και η δημοπρασία σου έχει ξεκινήσει! Εσύ ορίζεις την αρχική τιμή και τη βλέπεις να κατεβαίνει συνεχώς!

Οι επαγγελματίες σε βομβαρδίζουν με προσφορές, ρίχνοντας την αρχική τιμή μέχρι να τους προτιμήσεις!

Ενημερώνεσαι διαρκώς!

Για να ξέρεις πώς πάει η δημοπρασία σου, λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τις προσφορές των επαγγελματιών και πόσο έχει κατέβει η αρχική τιμή μέχρι να καταλήξεις σε εκείνη που σε συμφέρει περισσότερο!

Στο τέλος της διαδικασίας θα μπορείς να δεις τα στοιχεία του επαγγελματία που επέλεξες ώστε να επικοινωνήσεις μαζί του!

Γιατί να κάνω δημοπρασία;

Γιατί ξέρεις καλά τι σε συμφέρει και δεν θες να χάσεις αυτή την ευκαιρία!

Μέσω της δημοπρασίας:

  • Γλιτώνεις έως και 70%: Καλά διάβασες! Εσύ δίνεις 100€ για μια δουλειά αλλά μπορεί να φτάσεις και 70€ λιγότερα! Και η δουλειά σου θα γίνει, και τα χρήματά σου θα κρατήσεις!
  • Οι ειδικοί έρχονται σε σένα: Μην σπαταλάς χρόνο σε αναζήτηση προσφορών και τηλέφωνα! Οι επαγγελματίες έρχονται σε σένα μέσα από την αγγελία σου!
  • Βρίσκεις σωστούς επαγγελματίες: Οι μάστορες και οι τεχνικοί που συμμετέχουν έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενες δουλειές τους και έχουν βαθμολογηθεί. Έτσι, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις όχι μόνο με βάση την τιμή αλλά και με βάση την εμπειρία ή την ικανότητα που έχει επιδείξει ο κάθε επαγγελματίας.

Το Worky.gr ήρθε να ανατρέψει τον παραδοσιακό τρόπο εύρεσης επαγγελματία! Εσύ… θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη;

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0