Όλοι χρειαζόμαστε το Worky μας!

post

Είχες σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η πιο απλή, πιο γρήγορη και πιο οικονομική η διαδικασία να βρεις Καθαρίστρια γιατί το σπίτι σου θυμίζει χωματερή;

Υδραυλικό να σου συνδέσει το μπόιλερ γιατί η βρύση βγάζει παγάκια;

Ελαιοχρωματιστή για να βάψεις το δωμάτιο του γιου σου που λατρεύει το Fortnite και θέλει να έχει τα Skins και στον τοίχο του!

 

Ε ναι!…..μην κουράζεσαι, σκεφτήκαμε εμείς για σένα και φτιάξαμε ένα μέρος όπου όλοι μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας….

– Απλά
– Γρήγορα
– Πιο Οικονομικά από ποτέ

Στο Worky.gr μπορεί ο καθένας από μας να πει τι δουλειά θέλει να κάνει, το πότε και τα καλύτερα έρχονται!! Πώς; Μπαίνεις στο www.worky.gr πατάς Δημιουργία Αγγελίας και λες τι θες! Ναι τόσο απλά!

Δεν ψάχνεις στο internet ούτε σε καταλόγους και γλιτώνεις χρόνο!
-Δεν παίρνεις 100 τηλέφωνα να βρεις και να ζητήσεις προσφορές….γλιτώνεις λεφτά!
-Μπορείς όλα να τα κάνεις σε 2 λεπτά από το σπίτι,το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεσαι με ένα λαπτοπ, κινητό ή ταμπλετ!
-Κάνεις τις δουλειές σου μέχρι και 70% φθηνότερα!! Γιατί οι επαγγελματίες ρίχνουν τις τιμές για να πάρουν τις δουλειές!
-Μπορείς να ανεβάσεις όσες αγγελίες θέλεις όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα!
Όλα είναι Δωρεάν!

Θέλεις ένα παράδειγμα;
Λοιπόν, H Νανά ήθελε να βάψει το σπίτι της 140 τμ στην Γλυφάδα και μπήκε στο worky.gr.
Σε 3 λεπτά, ανέβασε την αγγελία της συμπληρώνοντας την δουλειά που ήθελε, την κατηγορία που ανήκει ο Επαγγελματίας που χρειάζεται, τις επιθυμητές ημερομηνίες που ήθελε να είναι έτοιμο το σπίτι, το email του και έναν δικό του κωδικό.
Το Worky.gr έλαβε την αγγελία του, έβαλε την μέση τιμή της αγοράς η οποία ήταν 1.400 ευρώ και την δημοσίευσε ώστε να κάνουν προσφορές οι εγγεγραμμένοι ελαιοχρωματιστές!
Μετά από 5 ημέρες η Νανά επέλεξε τον επαγγελματία Κο Τσουβαλά Κωνσταντίνο και έβαψε το σπίτι του με 720 ευρώ! 48% έκπτωση μέσα σε λίγες ημέρες…
Θα πεις, πλάκα κάνεις; Πώς γίνεται αυτό!
Γίνεται μόνο στο Worky! Γιατί εδώ οι Επαγγελματίες κάνουν προσφορές για να μειώσουν την αναγραφόμενη μέση τιμή της αγοράς και να πάρουν την δουλειά! Όλοι θέλουν να έχουν δουλειά!
Στο τέλος εσύ επιλέγεις τον νικητή!

Μπες σήμερα στο Worky.gr και ανέβασε Αγγελία με την δουλειά που θες να κάνεις!

Αν πάλι όλα λειτουργούν σωστά στο σπίτι, μπράβο και σε περιμένουμε όποτε μας χρειαστείς!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0