Νέος επαγγελματίας του Worky; Τι πρέπει να ξέρεις;

Blog-epagelmatia

Η εύρεση εργασίας μέσω δημοπρασίας είναι ο νέος γρήγορος και οικονομικός τρόπος να βρεις δουλειά!

Φτιάξε το επαγγελματικό σου προφίλ!

Πάτησε «Εγγραφή», επίλεξε τον κωδικό σου, δώσε τα επαγγελματικά σου στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας και έχεις αμέσως την επαγγελματική σου σελίδα, συμπληρωμένα με τις πληροφορίες που μας έδωσες!

Όταν πια έχεις το δικό σου επαγγελματικό προφίλ, πατάς «Σύνδεση» και με τον κωδικό που έχεις επιλέξει, μπαίνεις στη σελίδα σου!

Έχεις φυσικά τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τα στοιχεία σου, να προσθέσεις παραπάνω πληροφορίες, να ανεβάσεις μια φωτογραφία προφίλ, εικόνες ή θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά.

Γενικότερα μπορείς να χειριστείς τη σελίδα σου με τον τρόπο που κρίνεις καλύτερο για τη δουλειά σου, κάνοντας μια «Ενημέρωση» των στοιχείων που έχεις δώσει!

Μπήκες σε δημοπρασία; Βρήκες δουλειά!

Στη συνέχεια, μπορείς ως εγγεγραμμένος πια επαγγελματίας να πάρεις μέρος σε δημοπρασία!

Δες στις «Αγγελίες», που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Κάνε κλικ στο «Πάρε μέρος» και μπες στη δημοπρασία!

(Δίνοντας μόλις 1 ευρώ), βλέπεις τις τιμές που προσφέρουν οι επαγγελματίες συνάδελφοί σου και δίνοντας χαμηλότερη τιμή από την τελευταία προσφορά, αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τη δουλειά!

Κέρδισε αστεράκια, γίνε ο καλύτερος!

Το δωρεάν προφίλ σου και η διαδικασία της δημοπρασίας δεν είναι τα μόνα οφέλη σου ως επαγγελματίας του Worky!

Η συμμετοχή σου σε δημοπρασίες και οι καλές προσφορές σου στον υποψήφιο εργοδότη σου έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίζεις όλο και περισσότερους πελάτες!

Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερες δουλειές, αλλά και περισσότερες αξιολογήσεις!

Με κάθε νέα δουλειά που θα ολοκληρώνεις, ο εργοδότης σου θα μπορεί να σε αξιολογήσει τόσο για την τιμή που προσέφερες όσο και για τις υπηρεσίες σου, τον επαγγελματισμό, την αποτελεσματικότητά σου, αλλά και τη συνεργασία που είχατε!

Κάθε αξιολόγηση σου σημαίνει αστεράκια! Αυτά θα εμφανίζονται στο προφίλ σου, ενημερώνοντας τους υποψήφιους εργοδότες σου για τις κριτικές που έχεις δεχτεί στο παρελθόν!

Λάβε μέρος σε δημοπρασίες, δώσε τις καλύτερες τιμές, δες τη βαθμολογία σου να ανεβαίνει και γίνε ο επαγγελματίας τον οποίο όλοι θα επέλεγαν για το σπίτι τους!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0