Καλώς ήρθες στο Worky.gr, το νέο τρόπο να κάνεις τις δουλειές σου!

Blog-idioti

Μετακομίζεις; Έπαθες βλάβη στα υδραυλικά; Μήπως στα ηλεκτρολογικά; Έχεις δουλειές και μαστορέματα και δεν ξέρεις πώς να βρεις τον τέλειο επαγγελματία; Εδώ είναι η λύση!

Ξέχνα τις αναζητήσεις για την καλύτερη προσφορά, την έρευνα στο Internet, τις γνώμες φίλων και γνωστών και μετά τις συγκρίσεις των τιμών…

Το Worky.gr ήρθε για να… σου λύσει τα χέρια!

Τι είναι το Worky.gr;

Το Worky.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών, που αφορά τόσο χρήστες που ψάχνουν τον κατάλληλο επαγγελματία όσο και επαγγελματίες που αναζητούν δουλειά! Εδώ τα πάντα γίνονται ευκολότερα!

Ας μείνουμε όμως σε σένα που αναζητάς ειδικό για τις εργασίες του σπιτιού σου…

Τι καινούργιο σου προσφέρει το Worky.gr;

Βρίσκεις επαγγελματία μέσα από δημοπρασία

Καλά το διάβασες! Έχεις συνηθίσει να ακούς για δημοπρασίες έργων τέχνης και συλλεκτικών αντικειμένων… Να που τώρα οι δημοπρασίες έρχονται και… στα μαστορέματα!

Πώς λειτουργεί λοιπόν;

Είναι πολύ απλό: Δημιουργείς δωρεάν την αγγελία με τη δουλειά που χρειάζεσαι, ορίζεις αρχική τιμή και ξεκινάς τη δική σου δημοπρασία! Και μετά;

Ενημερώνεσαι διαρκώς για την εξέλιξη της δημοπρασίας σου, βλέπεις τους επαγγελματίες να ρίχνουν τις τιμές τους ώστε να τους επιλέξεις και έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις εκείνον που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες!

Κερδίζεις έως και 70%!

Θες να βάψεις το σαλόνι σου και διαθέτεις 150€;… Γιατί να μην το κάνεις με 45€!

Οι επαγγελματίες απαντούν στη αγγελία σου με απίστευτες προσφορές! Είναι στο χέρι σου να πάρεις την καλύτερη! Και να θυμάσαι:

Μπορείς να επιλέξεις τον επαγγελματία σου όχι μόνο με βάση την τιμή που προσφέρει, αλλά και με βάση την αξιολόγησή του από προηγούμενες δουλειές. Δίπλα από το προφίλ του, θα δεις τα αστεράκια που αποτελούν την βαθμολογία του.

Γιατί να διαλέξω το Worky.gr;

Εδώ βρίσκεις άμεσα τον ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, ελαιοχρωματιστή και οποιονδήποτε επαγγελματία ψάχνεις μέσω μιας διαδικασίας που είναι εντελώς δωρεάν!

Και ναι, εσύ έχεις το πάνω χέρι! Ορίζεις την αρχική αμοιβή, παρακολουθείς από την αρχή την προσφορά που κάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος και, φυσικά, βλέπεις τις κριτικές που έχει λάβει στο προφίλ του!

Μέσα από τη διαδικασία αυτή δεν ψάχνεις εσύ τον επαγγελματία αλλά οι επαγγελματίες έρχονται σε σένα με… τη χαμηλότερη τιμή  και για να κερδίσουν τη δουλειά, κατεβάζουν διαρκώς τις δικές τους προσφορές!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0