Καλώς ήρθες στο Worky.gr, το νέο τρόπο να βρίσκεις δουλειές!

Blog-epagelmatia

Κουράστηκες να ψάχνεις δεξιά και αριστερά για δουλειά; Δουλεύεις ήδη αλλά θες νααναλάβεις κι άλλες εργασίες; Τότε βρήκες αυτό που χρειάζεσαι!

Εκεί έξω υπάρχει κόσμος που χρειάζεται μάστορες, τεχνίτες και επαγγελματίες κάθε είδους για να αναλάβουν διάφορες δουλειές. Το Worky.grσε φέρνει κοντά τους εύκολα και απλά!

Μην παιδεύεσαι άλλο! Το Worky.gr ήρθε για να… σου λύσει τα χέρια!

Τι είναι το Worky.gr;

Το Worky.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών, που αφορά τόσο τους επαγγελματίες που αναζητούν δουλειά όσο και χρήστες που ψάχνουν τον κατάλληλο επαγγελματία!Εδώ τα πάντα γίνονται ευκολότερα!

Ας μείνουμε όμως σε σένα που αναζητάς εργασία…

Τι καινούργιο σου προσφέρει το Worky.gr;

Παίρνεις τη δουλειά μέσα από δημοπρασία!

Ακούγεται περίεργο; Κι όμως είναι απλό! Σκέψου μόνο μια δημοπρασία που κάνεις προσφορά για να αναλάβεις μια δουλειά… Αυτό είναι το Worky.gr! Πώς λειτουργεί λοιπόν;

Οι χρήστες του Worky.grπου χρειάζονται εργασίες στο σπίτι έχουν ανεβάσει τις αγγελίες τους. Πατάς πάνω σε όποια σε ενδιαφέρει και βλέπεις τι ακριβώς αφορά η αγγελία και την αμοιβή που έχει ορίσει ο χρήστης.

Το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να δώσεις την καλύτερη τιμή! Για το λόγο αυτό, μπορείς να παρακολουθείς τις προσφορές που κάνουν οι συνάδελφοί σου και να… βγεις ο νικητής της δημοπρασίας!

Βγαίνεις πάντα κερδισμένος!

Στο Worky.grοι δουλειές δεν σταματούν! Μέσω του δωρεάν επαγγελματικού σου προφίλ, παρακολουθείς τη σελίδα σου, δημοσιεύεις θέματα σχετικά με τη δουλειά σου και ενημερώνεσαι για ό,τι σε αφορά!

Βγαίνει μια καινούργια αγγελία που αφορά τον κλάδο σου; Ενημερώνεσαι άμεσα με sms ή email για να πάρεις μέρος στη δημοπρασία!

Εκεί, βλέπεις τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοί σου, κατεβάζεις το δικό σου κόστος και κερδίζεις τις περισσότερες δουλειές!

Περισσότερα αστεράκια… περισσότερες δουλειές!

Στο Worky.gr μπορείς να «χτυπήσεις» όσες περισσότερες δουλειές μπορείς! Πώς το καταφέρνεις αυτό; Με καλές προσφορές και… αστεράτο προφίλ:

  • Κάθε φορά που ολοκληρώνεις μια εργασία, ο πελάτης σε αξιολογεί.Περισσότερα αστεράκια στο προφίλ, καλύτερη και η βαθμολογία σου ως επαγγελματίας!
  • Οι καλές προσφορές είναι σημαντικές… το ίδιο και το προφίλ σου! Αυτός είναι ο συνδυασμός για σίγουρη επιτυχία στις δημοπρασίες!

Γιατί να επιλέξω το Worky.gr;

Οι δουλειές έχουν εδώ και χρόνια περιοριστεί και το να μπορέσεις να εργαστείς έχει γίνει ένας καθημερινός άθλος… Όχι εδώ!

Καθημερινά, πολλοί άνθρωποι αναζητούν… τον μάστορά τους για να γίνει δουλειά κι όμως δεν τον βρίσκουν! Ενημερώνεσαι διαρκώς για τις αγγελίες των ενδιαφερόμενων πελατών κι έτσι, (πληρώνοντας μόλις 1ευρώ,) έχεις τη δυνατότητα να μπεις στη δημοπρασία!

Εμείς τους φέρνουμε σε εσάς κι εσείς τους διεκδικείτε! Ας κερδίσει ο καλύτερος!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0