Είσαι στο Worky! Μάθε τα πάντα γι’ αυτό!

Blog-epagelmatia

Τι είναι το Worky;

Το Worky είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών, που αφορά τόσο τους επαγγελματίες που ψάχνουν για δουλειά όσο και απλούς χρήστες που ψάχνουν για επαγγελματίες!

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην εύρεση επαγγελματία/δουλειάς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσω δημοπρασίας!

Βρίσκεις επαγγελματία μέσω δημοπρασίας

Η δημοπρασία είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να βρεις τον επαγγελματία που ψάχνεις εύκολα και εντελώς δωρεάν!

Δημιουργείς την αγγελία σου, περιγράφεις τη δουλειά που χρειάζεσαι και ξεκινάς τη δική σου δημοπρασία!

Ενημερώνεσαι διαρκώς για την εξέλιξη της δημοπρασίας σου, βλέπεις τους επαγγελματίες να ρίχνουν τις τιμές τους, ώστε να τους επιλέξεις και έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις εκείνον που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες!

Μπορείς να επιλέξεις τον επαγγελματία σου όχι μόνο με βάση την τιμή που προσφέρει, αλλά και με βάση την αξιολόγησή του από προηγούμενες δουλειές. Δίπλα από το προφίλ του κάθε επαγγελματία, θα δεις τα αστεράκια που αποτελούν την βαθμολογία του.

Βρες δουλειά μέσω της δημοπρασίας!

Αν είσαι επαγγελματίας και βαρέθηκες να ψάχνεις για δουλειά από δω και από κει, η δημοπρασία είναι ο νέος τρόπος!

Φτιάξε το επαγγελματικό σου προφίλ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία και πάρε μέρος στη δημοπρασία!

Δες τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοί σου στους πελάτες, κάνε την καλύτερη προσφορά, βρες δουλειά!

Τι κερδίζεις ως εργοδότης μέσω του Worky;

Βρίσκεις άμεσα τον επαγγελματία που ψάχνεις μέσω μιας διαδικασίας που είναι εντελώς δωρεάν!

Δε χρειάζεται να ρωτάς γνωστούς και φίλους σου αν ξέρουν κάποιον καλό και οικονομικό υδραυλικό, ψυκτικό ή ξυλουργό!

Εδώ ορίζεις την αρχική σου τιμή, βλέπεις από την αρχή την προσφορά που κάνει ο κάθε επαγγελματίας, μπορείς να δεις φυσικά και την αξιολόγησή του από προηγούμενες δουλειές, αλλά και από τη επαγγελματική του εμπειρία και επιλέγεις με βάση τα δικά σου κριτήρια!

Το μεγάλο πλεονέκτημά σου εδώ όμως είναι η διαδικασία της δημοπρασίας!

Μέσα από τη διαδικασία αυτή δεν ψάχνεις εσύ τον επαγγελματία με τη χαμηλότερη τιμή, αλλά ο επαγγελματίας κατεβάζει διαρκώς τη δική του για να κερδίσει τη δουλειά.

Εσύ κάνεις τη δημοπρασία σου, ενημερώνεσαι για τις προσφορές που δέχεσαι, βλέποντας πάντα τις πέντε τελευταίες προσφορές, κι έχεις άμεσα και δωρεάν τον επαγγελματία σου!

Τι κερδίζεις ως επαγγελματίας μέσω του Worky;

Μέσω της δημοπρασίας μας έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοι σου κι έτσι έχεις εσύ τον έλεγχο της διαδικασίας, αφού μπορείς να χαμηλώσεις την τιμή που προσφέρεις και να κερδίσεις τη δουλειά!

Μπορείς να συμμετέχεις σε παραπάνω από μία δημοπρασίες και να αναλάβεις όσο περισσότερους πελάτες μπορείς.

Ετοιμάζουμε για σένα την επαγγελματική σου σελίδα με βάση τα στοιχεία που θα δώσεις και σε ενημερώνουμε, ώστε να συνδεθείς στη σελίδα σου και να επεξεργαστείς το προφίλ σου, όπως εσύ επιθυμείς!

Βάλε φωτογραφία προφίλ και εικόνες από τη δουλειά σου! Προώθησε τις υπηρεσίες που προσφέρεις, ανεβάζοντας θέματα και άρθρα σχετικά με τη δουλειά σου, μοιράσου τη σελίδα σου στο Facebook, γίνε δημοφιλής για τις καλές προσφορές και την αποτελεσματικότητα της εργασίας σου.

Μην ξεχνάς ότι στο τέλος της κάθε εργασίας που θα ολοκληρώνεις θα αξιολογείσαι τόσο για τις τιμές όσο και για την ποιότητά σου. Έχεις έτσι τη δυνατότητα δείξεις πόσο καλός επαγγελματίας είσαι και να κατακτήσεις τον κλάδο σου!

 

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0