Μπαίνοντας στη σελίδα μας, πατάς «Δημιουργία Αγγελίας», επιλέγεις «Εγγραφή» και δίνεις τα στοιχεία σου. Έπειτα, πατάς «Αποθήκευση» και η αγγελία σου έχει ανέβει!
Αν έχεις ήδη ανεβάσει την αγγελία σου, πατώντας «Σύνδεση» και πληκτρολογώντας το «Όνομα Χρήστη» και τον «Κωδικό» που έχεις βάλει, μπορείς να συνδεθείς στην αγγελία σου!

Αφού ανέβασες την αγγελία σου και έχεις αποθηκεύσει τα στοιχεία σου, πατάς «Ξεκίνα Δημοπρασία».
Στην αγγελία σου θα αναφέρεται η εργασία για την οποία ενδιαφέρεσαι, η περιοχή που μένεις, η αρχική τιμή και η νέα προσφορά, η οποία θα ανανεώνεται με βάση τις προσφορές που θα δέχεσαι από τους επαγγελματίες.

Δεν σου κοστίζει τίποτα απολύτως. Μπορείς να ανεβάσεις την αγγελία σου και να ξεκινήσεις τη δημοπρασία σου εντελώς δωρεάν!

Εδώ, θα βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για κάθε μία από τις κατηγορίες μας, Μετακόμιση/Μεταφορές, Τεχνικές Εργασίες/Επισκευές, Αγορές Εξοπλισμού και πολλές ακόμα Υπηρεσίες.

Γιατί πουθενά αλλού δεν θα κάνεις τη δική σου δημοπρασία! Οι επαγγελματίες ρίχνουν συνεχώς τις τιμές τους με σκοπό να τους επιλέξεις να δουλέψουν για σένα!

Μέσω της δημοπρασίας βρίσκεις εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που χρειάζεσαι για κάθε υπηρεσία, επισκευή ή αγορά για σένα και το σπίτι σου.
Οι επαγγελματίες κατεβάζουν διαρκώς την τιμή τους με σκοπό να τους επιλέξεις να εργαστούν για σένα. Έχουν αξιολογηθεί και από προηγούμενες δουλειές τους και έχουν βαθμολογηθεί με αστεράκια, ενώ μπορείς να τους αξιολογήσεις κι εσύ μετά από τη δουλειά που θα κάνουν για σένα.

Κάθε επαγγελματίας αξιολογείται έπειτα από μια δουλειά με αστεράκια. Έτσι, θα μπορείς να ξέρεις με βάση την αξιολόγηση και τη βαθμολογία που θα προκύπτει, ποιος επαγγελματίας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις προηγούμενες δουλειές του με βάση την τιμή και την εμπειρία του ως επαγγελματίας.

Θα έχεις ενημέρωση από μας για τις συμμετοχές των επαγγελματιών στη δημοπρασία σου μέσω του e-mailσου, ενώ στο τέλος της δημοπρασίας θα ενημερώνεσαι με τον ίδιο τρόπο για την έκβαση της διαδικασίας.

Όταν επιλέξεις την πιο συμφέρουσα προσφορά για σένα, θα πατήσεις πάνω στο όνομα του επαγγελματία με τον οποίο θέλεις να συνεργαστείς. Τότε, θα σου εμφανιστούν όλα τα στοιχεία του και θα επικοινωνήσεις μαζί του μέσω e-mailή τηλεφωνικώς.

Κάθε επαγγελματίας αξιολογείται με βάση την τιμή του, τη συνεργασία του με τους πελάτες και φυσικά την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρει μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.
Έχεις, λοιπόν, την δυνατότητα να δεις στο προφίλ κάθε επαγγελματία την βαθμολογία του ως τώρα η οποία θα εμφανίζεται με αστεράκια.

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, καθώς βλέποντας πάντα τις 5 καλύτερες προσφορές που σου κάνουν οι επαγγελματίες έχετε παραπάνω από μία επιλογές, σε περίπτωση που κάποιος από τους επαγγελματίες ακυρώσει για προσωπικούς λόγους τη δουλειά.

Μετά την ολοκλήρωση μιας δουλειάς με τον επαγγελματία, θα έχεις τη δυνατότητα να τον βαθμολογήσεις, κλικάροντας από 1 ως και 5 αστεράκια, ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένος είσαι από την εργασία του.

Η διαδικασία πληρωμής ανάμεσα στον εργοδότη και τον επαγγελματία είναι κάτι που μένει να συνεννοηθούν οι δύο πλευρές μεταξύ τους, καθώς εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τον τρόπο που προτιμάς να πληρώσεις ως εργοδότης ή να πληρωθείς ως επαγγελματίας.

Οι επαγγελματίες που αποθηκεύουν το προφίλ τους στη σελίδα μας, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους επομένως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι πιθανό.
Για να πάρουν μέρος στη δημοπρασία θα χρειαστεί να πληρώσουν 1 ευρώ, κάτι που αποδεικνύει την εγκυρότητα της διαδικασίας και το γεγονός πως πράγματι είναι επαγγελματίες που ψάχνουν για δουλειά.
Σχετικά με την αξιοπιστία του επαγγελματία, μπορείς να ενημερωθείς από την βαθμολογία του.

Ανεβάζοντας την αγγελία σου για να κάνεις δημοπρασία, μπορείς να επεξεργαστείς το προφίλ σου.
Πατώντας πάνω στο εικονίδιο της φωτογραφίας, μπορείς να ανεβάσεις τη φωτογραφία της επιλογής σου.

Ναι, μπορείς! Μπαίνοντας στη σελίδα μας, επιλέγεις «Σύνδεση» και πληκτρολογείς το «όνομα χρήστη» σου και τον «κωδικό» σου.
Αν έχεις επιλέξει την Αποθήκευση στοιχείων, τότε το σύστημα θα «θυμάται» τα στοιχεία σου και θα μπορείς να συνδεθείς αμέσως.

Κάνε κλικ στο «Ξέχασες τον Κωδικό σου;» και θα λάβεις ένα mailαπό εμάς για να δεις πως θα μπορέσεις να μπεις στη σελίδα σου!

Βεβαίως, μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό σου όποτε θέλεις.
Επιλέγεις την επεξεργασία της σελίδας σου, κλικάρεις αλλαγή κωδικού, πληκτρολογείς τον παλιό κωδικό σου και έπειτα βάζεις τον νέο κωδικό.

Στο κάτω μέρος της σελίδας μας, θα μπορείς να αφήνεις το σχόλιο σου στο πεδίο «Γράψε το σχόλιό σου», ώστε να ενημερωνόμαστε για την άποψή σου σχετικά με τη σελίδα μας ή να εκφράζεις σχετικές απορίες σου.

Save Filter
×
Σύνδεση