Ενημερώνεσαι για τις αγγελίες που σε ενδιαφέρουν, παίρνεις μέρος στη δημοπρασία και χαμηλώνεις το κόστος των υπηρεσιών σου, με σκοπό εκείνος που προσφέρει τη δουλειά να γίνει ο δικός σου πελάτης!

Πολύ εύκολα! Όσοι ψάχνουν για επαγγελματίες, έχουν ανεβάσει την αγγελία τους και κάνουν τη δημοπρασία τους για να βρουν τον κατάλληλο για τη δουλειά!

Κάθε επαγγελματίας που ειδικεύεται σε τεχνικές εργασίες, επισκευές, μεταφορές, αγορές εξοπλισμού ή προσφέρει άλλες υπηρεσίες, μπορεί να φτιάξει το προφίλ του στη σελίδα μας!

Πατώντας «Δημιουργία Προφίλ», συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Έπειτα, κάνεις κλικ στο «Αποθήκευση» και το προφίλ σου είναι έτοιμο!
Μπορείς να μπαίνεις στο προφίλ σου, χρησιμοποιώντας το e-mailσου και τον κωδικό που έχεις επιλέξει. Έτσι, θα βλέπεις ό,τι νεότερο υπάρχει για την αγγελία σου!

Ναι! Μπορείς να λάβεις μέρος σε κάθε εργασία που ταιριάζει με τις υπηρεσίες που προσφέρεις και να κλείσεις όσο περισσότερες δουλειές μπορείς!

Έχοντας φτιάξει το προφίλ σου, πατάς «πάρε μέρος» και συμμετέχοντας στη δημοπρασία, χαμηλώνεις το κόστος των υπηρεσιών σου, με σκοπό εκείνος που προσφέρει τη δουλειά να γίνει ο δικός σου πελάτης!

Έχοντας πάρει μέρος στη δημοπρασία μπορείς να δεις τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοί σου και να γράψεις τη δική σου τιμή (πάντα χαμηλότερη από την προηγούμενη), μέχρι να κερδίσεις εσύ τον πελάτη!

Γιατί εδώ έχεις τη δυνατότητα μέσω της δημοπρασίας να διεκδικήσεις τον πελάτη σου, προσφέροντάς του την πιο συμφέρουσα τιμή!

Μέσω της δημοπρασίας έχεις δωρεάν προφίλ, μπορείς να δεις τις τιμές των συναδέλφων σου και να προσφέρεις την καλύτερη τιμή για να «πιάσεις» τη δουλειά!
Με το δωρεάν επαγγελματικό σου προφίλ, παρακολουθείς τη σελίδα σου, δημοσιεύεις θέματα σχετικά με τη δουλειά σου και ενημερώνεσαι για ό,τι σε αφορά!
Συμμετέχοντας σε δημοπρασία, βλέπεις τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοί σου, κατεβάζεις το δικό σου κόστος κι έτσι μπορείς να κερδίσεις εσύ τις περισσότερες δουλειές.

Η επαγγελματική σου σελίδα περιλαμβάνει τα στοιχεία σου, την εμπειρία που έχεις στον τομέα σου και τη διαχειρίζεσαι εσύ!
Φυσικά, είμαστε πάντα στη διάθεση σου μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου για να σε βοηθήσουμε να «στήσεις» τη σελίδα σου!
Εκεί, θα μπορείς να ανεβάζεις περιεχόμενο σχετικό με τη δουλειά σου, όπως δικές σου προσφορές ή σχετικά άρθρα.

Με κάθε νέα δουλειά που θα ολοκληρώνεις, οι πελάτες θα μπορούν να σε αξιολογήσουν για την τιμή σου, για τις υπηρεσίες που προσέφερες και για τη συνεργασία που είχατε με τον πελάτη.
Με βάση κάθε αξιολόγηση σου θα παίρνεις και τα ανάλογα αστεράκια, που θα εμφανίζονται.

Με τα αστεράκια που θα παίρνεις με βάση την αξιολόγησή σου και αυξάνοντας τα, όλο και περισσότεροι πελάτες θα σε επιλέγουν για την τιμή, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά σου!

Μέσω του επαγγελματικού σου προφίλ έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς μέσω των λογαριασμών σου σε Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.
Πατώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο, μπορείς να επιλέξεις «Κοινοποίηση» και να δημοσιεύσεις στη σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης περιεχόμενο από την δουλειά σου!

Η διαδικασία πληρωμής ανάμεσα στον εργοδότη και τον επαγγελματία είναι κάτι που μένει να συνεννοηθούν οι δύο πλευρές μεταξύ τους, καθώς εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τον τρόπο που προτιμάς να πληρώσεις ως εργοδότης ή να πληρωθείς ως επαγγελματίας.

Οι επαγγελματίες που αποθηκεύουν το προφίλ τους στη σελίδα μας, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους επομένως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι πιθανό.
Για να πάρουν μέρος στη δημοπρασία θα χρειαστεί να πληρώσουν 1 ευρώ, κάτι που αποδεικνύει την εγκυρότητα της διαδικασίας και το γεγονός πως πράγματι είναι επαγγελματίες που ψάχνουν για δουλειά.
Σχετικά με την αξιοπιστία του επαγγελματία, μπορείς να ενημερωθείς από την βαθμολογία του.

Ανεβάζοντας την αγγελία σου για να κάνεις δημοπρασία, μπορείς να επεξεργαστείς το προφίλ σου.
Πατώντας πάνω στο εικονίδιο της φωτογραφίας, μπορείς να ανεβάσεις τη φωτογραφία της επιλογής σου.

Ναι, μπορείς! Μπαίνοντας στη σελίδα μας, επιλέγεις «Σύνδεση» και πληκτρολογείς το «όνομα χρήστη» σου και τον «κωδικό» σου.
Αν έχεις επιλέξει την Αποθήκευση στοιχείων, τότε το σύστημα θα «θυμάται» τα στοιχεία σου και θα μπορείς να συνδεθείς αμέσως.

Κάνε κλικ στο «Ξέχασες τον Κωδικό σου;» και θα λάβεις ένα mailαπό εμάς για να δεις πως θα μπορέσεις να μπεις στη σελίδα σου!

Βεβαίως, μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό σου όποτε θέλεις.
Επιλέγεις την επεξεργασία της σελίδας σου, κλικάρεις αλλαγή κωδικού, πληκτρολογείς τον παλιό κωδικό σου και έπειτα βάζεις τον νέο κωδικό.

Στο κάτω μέρος της σελίδας μας, θα μπορείς να αφήνεις το σχόλιο σου στο πεδίο «Γράψε το σχόλιό σου», ώστε να ενημερωνόμαστε για την άποψή σου σχετικά με τη σελίδα μας ή να εκφράζεις σχετικές απορίες σου.

Save Filter
×
Σύνδεση