Επαγγελματίες στην πόρτα σου με.. δημοπρασία!

Blog-idioti

Κάνοντας τη δική σου δημοπρασία, θα βρεις εκείνον που ταιριάζει με τις ανάγκες και την τσέπη σου!

Πατώντας «Δημιουργία Αγγελίας», συμπληρώνεις τα πεδία και δίνεις την περιγραφή της εργασίας που χρειάζεσαι (μετακόμιση, βάψιμο, υδραυλικές εγκαταστάσεις, αγορά κουζίνας κλπ).

Θα έχεις προσφορές από πολλούς επαγγελματίες πάνω στον τομέα που ψάχνεις, ώστε να επιλέξεις εσύ εκείνον που εξυπηρετεί καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση!

Για τις προσφορές αυτές θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις και θα βλέπεις συνεχώς πως πηγαίνει η δημοπρασία σου, πόσο κατεβαίνει η αρχική τιμή μέχρι να καταλήξεις σε εκείνη που σε συμφέρει περισσότερο.

Στο τέλος της διαδικασίας θα μπορείς να δεις τα στοιχεία του επαγγελματία που επέλεξες ώστε να επικοινωνήσεις μαζί του!

Ο κύριος Νίκος βρήκε μεταφορική σε πολύ χαμηλή τιμή!

Ο κύριος Νίκος έπρεπε να μετακομίσει άμεσα από την Αθήνα, ώστε να εγκατασταθεί στην Πρέβεζα. Έψαχνε λοιπόν μια μεταφορική εταιρεία που θα του έδινε μια τιμή χαμηλότερη από αυτές που του έλεγαν οι μεταφορικές που είχε βρει.

«Είδα τη σελίδα και σκέφτηκα να ανεβάσω την αγγελία μου εφόσον δεν χρεώνομαι απολύτως τίποτα. Αυτό που με έπεισε περισσότερο ήταν η ιδέα της δημοπρασίας, ώστε να διαλέξω εγώ μια τιμή που με συμφέρει.»  

Η δημοπρασία του κύριου Νίκου ξεκίνησε και μέσα σε λίγη ώρα, οι επαγγελματίες άρχισαν να λαμβάνουν μέρος στη δημοπρασία. Εκείνος έδωσε αρχική τιμή τα 500 ευρώ, δέχτηκε τις προσφορές των επαγγελματιών που άρχισαν να κατεβάζουν την τιμή αυτή κι έτσι πλήρωσε για την μετακόμισή του 380 ευρώ!

 

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0