Μπες σε δημοπρασία και η δουλειά είναι δική σου!

Blog-epagelmatia

Οι δουλειές έχουν εδώ και χρόνια περιοριστεί και το να μπορέσεις να εργαστείς έχει γίνει ένας καθημερινός άθλος για σένα.

Αν είσαι υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, αν αναλαμβάνεις μετακομίσεις, αν δουλεύεις στην πώληση εξοπλισμού ή αν κάνεις οποιαδήποτε τεχνική εργασία ή υπηρεσία για το σπίτι, μπες σε δημοπρασία και βρες άμεσα δουλειά!

Πάτησε «Εγγραφή» και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου. Κάνε κλικ στο «Αποθήκευση» και έχεις δημιουργήσει το προφίλ σου!

Έπειτα, με τον κωδικό σου μπορείς να βλέπεις στη σελίδα σου τις αγγελίες των υποψήφιων πελατών σου.

Ενημερώνεσαι διαρκώς για τις αγγελίες των ενδιαφερόμενων πελατών κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να μπεις στη δημοπρασία!

Παρακολουθείς τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοι σου και χαμηλώνεις τη δική σου ώστε να είσαι εσύ εκείνος που θα επιλέξει ο πελάτης!

Πως βρήκε δουλειά ο κύριος Βασίλης μέσα σε λίγες ώρες!

Ο κύριος Βασίλης κάνει μοντάρισμα επίπλων εδώ και πολλά χρόνια όμως, τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη και η εύρεση εργασίας έχει γίνει καθημερινός άθλος.

«Δεν είχα ποτέ επαγγελματική σελίδα και είπα πως είναι μια καλή ευκαιρία να φτιάξω εδώ το προφίλ μου και να βρω άμεσα δουλειά! Συμπλήρωσα τα στοιχεία του προφίλ μου και όταν είδα αγγελίες σχετικές με μοντάρισμα επίπλων, πήρα μέρος στη δημοπρασία και άρχισα να κάνω προσφορές!»

Ο κύριος Βασίλης έκανε τις καλύτερες προσφορές και ανέλαβε τελικά το μοντάρισμα επίπλων σε δύο σπίτια!

«Είναι πολύ απλή η διαδικασία και θα την πρότεινα σε κάθε επαγγελματία! Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που βρήκα δουλειά τόσο άμεσα!»

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0