Άνω-κάτω τα παιχνίδια του παιδιού σου; Βάλε μία τάξη με αυτά τα έξυπνα tips!

post

Άνω-κάτω τα παιχνίδια του παιδιού σου; Βάλε μία τάξη με αυτά τα έξυπνα tips!

Έλα! Παραδέξου το! Έχεις πατήσει κι εσύ κάποιο αυτοκινητάκι ή μια Barbie που βρίσκονταν στο πάτωμα του σπιτιού σου και τινάχτηκες στον αέρα από τον πόνο!

Νομίζεις ότι μόνιμα επικρατεί ένα χάος στο σπίτι σου και ειδικά στο δωμάτιο του παιδιού σου; Μήπως η νονά φέρνει πολλά παιχνίδια το Πάσχα και κοντεύει το σπίτι να γίνει Jumbo;

Η Νανά του Worky είναι και μαμά και σε καταλαβαίνει πολύ καλά! Γι’ αυτό παρουσιάζει σήμερα έξυπνα tips για να βάλεις μία τάξη στο παιδικό δωμάτιο και να μην ξαναδείς κούκλα στα πατώματα!

1. Καλαθάκια με ετικέτες

Ήρθε η ώρα να χωρίσεις τα παιχνίδια του μικρού σου σε κατηγορίες! Αγόρασε καλαθάκια, βάλε πάνω ετικέτες και γράψε την κάθε κατηγορία, πχ μπάλες, κουζινικά κλπ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ετικέτες από βαφή μαυροπίνακα και να γράφεις πάνω με κιμωλία και να τα αλλάζεις όποτε θέλεις! Μπορείς να τοποθετήσεις τα καλαθάκια πάνω σε μια ραφιέρα στο παιδικό δωμάτιο ή ακόμα και στο μπαλκόνι!

2. Μαγνητάκια

Κάτι πρωτότυπο που πιθανόν να μην το έχεις ξαναδεί! Υπάρχουν ειδικοί ράβδοι σε μορφή μαγνήτη και μπορείς να τους καρφώσεις στον τοίχο και να βάλεις πάνω τα μεταλλικά παιχνίδια! Ειδικά αν έχεις αγοράκι με πολλά αυτοκινητάκια θα σου φανεί πολύ χρήσιμο!

3. Ντουλάπα για Darth Vader και κούκλες!


Αν ο μικρός σας έχει Φορτηγά, Μπουλντόζες, φιγούρες Darth Vader ή Spiderman  ίσα με το μπόι του τότε σίγουρα θα πρέπει να οργανώσετε την ντουλάπα του με τέτοιο τρόπο ώστε να  μπορείτε να αποθηκεύετε παιχνίδια και σε αυτή.

Μην θεωρήσετε πως πρέπει μία ντουλάπα να είναι αποκλειστικά για ρούχα! Στις δίφυλλες πόρτες της, που συνήθως υπάρχει η ράγα για τα κρεμαστά ρούχα, βάλτε δύο μεγάλα πλαστικά κουτιά για παιχνίδια, άλλωστε τα παιδικά ρούχα δεν καταλαμβάνουν όλο το ύψος της ντουλάπας!

Aν η κόρη σου είναι ήδη fashion addicted κι έχει πολλά ρούχα για τις κούκλες της…Είναι η ώρα να φτιάξεις μία ντουλάπα για τις κούκλες και να κρεμάσεις εκεί τα ρούχα της ώστε να μην τα πετάει η μικρή από εδώ κι από εκεί!

4. Κρεμαστές τσάντες


Κρέμασε πίσω από την πόρτα τσάντες και βάλε μέσα διαφορετική κατηγορία παιχνιδιών. Αν έχεις πάνω από 1 παιδί μπορείς να χωρίσεις τις τσάντες με τα παιχνίδια του κάθε παιδιού.

5. Ράφια-γκαράζ


Αν ο μικρός σου έχει τρέλα με τα αυτοκινητάκια, δεν πρέπει να έχει κι ένα γκαράζ να παρκάρει τη συλλογή του; Φτιάξε ραφάκια λοιπόν μόνο για να τοποθετείς τα αμαξάκια και να υπάρχει μία τάξη!

Ξετρελάθηκες ήδη με τις ιδέες και θέλεις να τις δείς στο παιδικό δωμάτιο του παιδιού σου; Δεν το έχεις όμως με τις κατασκευές; Γι’ αυτό υπάρχουν οι επιπλοποιοί! Για να σου λύσουν τα χέρια! Βρές αυτόν που σου ταιριάζει στο Worky.gr

Βρες Επαγγελματία σήμερα!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0