Ακόμα ψάχνεις δουλειά; Το Worky.gr σε περιμένει!

Blog-epagelmatia

Η εύρεση εργασίας είναι ένας καθημερινός αγώνας για τους περισσότερους επαγγελματίες…

Βρύσες χαλάνε, κουζίνες περιμένουν εγκατάσταση, τοίχοιθέλουν βάψιμο κι όμως, στα χρόνια της κρίσης, ο κόσμος το σκέφτεται καλά πριν βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει μάστορες και τεχνίτες…

Γι’ αυτό κι εμείς το κάνουμε πιο εύκολο!

Στο Worky.grνοιαζόμαστε πραγματικά για τις ανάγκες σου και έτσι βοηθάμε διπλά:

  • Εσάς τους επαγγελματίες να εξασφαλίσετε εργασία
  • Τους πελάτες σας να κάνουν τη δουλειά τους οικονομικά.

Εδώ, είναι στο χέρι σου να αρπάξεις την ευκαιρία γιατί… τα πάντα κρίνονται στη δημοπρασία!

Με δημοπρασία δεν μένεις ποτέ από δουλειά!

Είσαι υδραυλικός;Ηλεκτρολόγος; Μήπως αναλαμβάνεις μετακομίσεις ή ειδικεύεσαι στην πώληση εξοπλισμού;Οποιαδήποτε τεχνική εργασία ή υπηρεσία προσφέρεις για το σπίτι, μπες σε δημοπρασία και βρες άμεσα δουλειά!

Η δημοπρασία είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος να βρεις σήμερα δουλειά!

Το μόνο που χρειάζεται είναι το επαγγελματικό σου προφίλ! Πάτησε «Δημιουργία Προφίλ» και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου. Κάνε κλικ στο «Αποθήκευση» και έχεις δημιουργήσει το προφίλ σου!

Μέσω της διαδικασίας αυτής έχεις:

  1. Ενημερώνεσαι για τις νέες δουλειές που αφορούν τον κλάδο σου!

Με το e-mail και τον κωδικό σου μπορείς να βλέπεις στη σελίδα σου τις αγγελίες των υποψήφιων πελατών σου.Ενημερώνεσαι διαρκώς για τις αγγελίες των ενδιαφερόμενων πελατών κι έτσι, πληρώνοντας μόλις 1ευρώ, έχεις τη δυνατότητα να μπεις στη δημοπρασία!

  1. Βλέπεις τις τιμές των συναδέλφων σου!

Παρακολουθείς τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοι σου και χαμηλώνεις τη δική σου ώστε να είσαι εσύ εκείνος που θα επιλέξει ο πελάτης. Κινήσου έξυπνα και γίνε ο βασιλιάς των δημοπρασιών!

  1. Προσφέρεις την καλύτερη τιμή και βρίσκεις δουλειές!

Γιατί να μείνειςσε μία δουλειά όταν μπορείς να κερδίσεις περισσότερες, Στο Worky.grσταματάς μόνο όταν εσύ το θες! Μέχρι τότε… κάνε σούπερ προσφορές και άσε τις δουλειές σου να πάρουν φωτιά!

Γιατί να βρω δουλειά με δημοπρασία;

Γιατί ξέρεις τι είναι το καλύτερο για σένα και ξέρεις πως ένας επαγγελματίας δεν πρέπει να μένει πίσω στις εξελίξεις!

Το Worky.grείναι ο νέος τρόπος εύρεσης εργασίας που σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο!

Μέσω της δημοπρασίας, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις τιμές που προσφέρουν οι συνάδελφοι σου και να τους προλάβεις: μπορείς να χαμηλώσεις την τιμή που προσφέρεις και να κερδίσεις τη δουλειά!

Επιπλέον, διεκδικείς όσες περισσότερες δουλειές μπορείς να αναλάβεις και αυξάνεις την πελατεία σου! Για το λόγο αυτό, σε βοηθάμε με τη δημιουργία της επαγγελματικής σου σελίδας την οποία ενημερώνεις τακτικά για να σε επιλέγουν όλο και περισσότεροι πελάτες!

Μην ξεχνάς: Η επαγγελματική σου σελίδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα που μπορείς να έχεις ως επαγγελματίας! Περιλαμβάνει τα στοιχεία σου, την εμπειρία που έχεις στον τομέα σου και τη διαχειρίζεσαι εσύ.

Μην το καθυστερείς άλλο… Γίνε τώρα ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας στον κλάδο σου!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0