5 + 1  λόγοι για να εγγραφείτε στο Worky.gr ως επαγγελματίας!

post

Το Worky.gr αποτελεί μια πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει  επαγγελματίες με ιδιώτες. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας ο κάθε ιδιώτης μπορεί να βρει τον επαγγελματία που ψάχνει για πραγματοποιήσει την εργασία που επιθυμεί. Εάν είστε επαγγελματίας δείτε τώρα τους 6 λόγους για τους οποίους πρέπει να εγγραφείτε στο Worky.gr.

  1. Αυξάνετε την πελατεία σας

Ο κυριότερος λόγος για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα μας είναι ότι θα βρείτε νέους πελάτες, τους οποίους δε θα είχατε την ευκαιρία να βρείτε διαφορετικά στον ψηφιακό κόσμο. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε την πελατεία σας και φυσικά το κέρδος σας.

  1. Διαφημίζετε τη δουλειά σας

Το Worky.gr δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δείξουν δείγματα από παλαιότερες δουλειές τους. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν να αξιολογήσουν τις προηγούμενες εργασίες σας και να σας προτιμήσουν με τη σειρά τους και οι ίδιοι.

  1. Ορίζετε εσείς το κόστος της εργασίας

Στο Worky.g rοι ιδιώτες ανεβάζουν αγγελία με την εργασία που χρειάζεται να γίνει και ο κάθε επαγγελματίας δηλώνει το ποσό για το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή τη δουλειά. Μπορείτε να δώσετε προσφορά για όσες αγγελίες επιθυμείτε και όσες φορές θέλετε! Έτσι μπορείτε να ορίζετε εσείς το ποσό της αμοιβής σας αλλά και να το διαμορφώνετε αναλόγως τον ανταγωνισμό.

  1. Είναι δωρεάν!

Η εγγραφή σας στην πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν! Το μόνο που απαιτείται να έχετε είναι μια ηλεκτρονική διεύθυνση και ένα τηλέφωνο ώστε να επικοινωνούν μαζί σας οι ιδιώτες.

  1. Δυνατότητα επιλογής ειδικότητας

Με την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δηλώνετε την ειδικότητα σας (π.χ. ηλεκτρολόγος, υδραυλικός κλπ.) και βλέπετε μόνο τις αγγελίες που σχετίζονται με την ειδικότητα αυτή. Έχετε 2 ή και 3 ειδικότητες; Κανένα πρόβλημα, καθώς μπορείτε να δηλώσετε όσες ειδικότητες θέλετε!

  1. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες

Μπορείτε να βρείτε συναδέλφους σας μέσω της πλατφόρμας και να συνεργαστείτε για να διεκπεραιώσετε κάποια εργασία.

Το Worky.gr είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για τους επαγγελματίες να διευρύνουν τον κύκλο και να αυξήσουν την πελατεία τους. Είναι η ευκαιρία που ψάχνετε μέσα στην κρίση και να κάνετε ένα βήμα μπροστά!

Κάντε εγγραφή σήμερα!

0
Save Filter
×
Σύνδεση
0